Oppskrifter

Vanilje chiapudding med fiken og mandelsmør

 

Det er ingen hemmelighet at vi er glad i chiapudding! Når vi så at bloggeren vår Malin Ekstrøm kom ut med en vaniljeversjon, måtte vi bare prøve - og vi ble ikke skuffet!
 
Chiapudding er som oftest laget over natten - siden det kan ta litt tid for frøene å absorbere melken. I denne oppskriften er imidlertid alt varmet opp i en kjele, så en herlig chiapudding er kun 5 minutter unna!

Ingredienser

 

Til 1 porsjon

 

1,5 dl kokosmelk

2 ss chiafrø

1/4 ts ekte vanilje

En klype salt

 

 

Topping idéer:

 

 

Vanilje_chiapudding_783x400_1.png

 

Fremgangsmåte

Denne herlige chiapuddingen er laget på 1-2-3. Den inneholder kokosmelk som gir en fyldig konsistens, og nydelig vaniljesmak, men du kan bytte det ut til en annen melkvariant hvis du ønsker.
 
Varm kokosmelken på lav varme og tilsett chiafrøene. Rør regelmessig.
 
Tilsett vanilje og salt, og rør til den tykner.
 
Ha den over i en bolle og topp med alt du ønsker!
 
Tips: om chiapuddingen er litt tynn kan du tilsette mer chiafrø eller yoghurt.

 

 

 

Oppskrift og bilde fra samarbeidspartneren vår - Malin Ekstrøm.

Skriv ut oppskriften

Kjøp produktene

Clearspring kokosmelk 400ml økologisk
kr 47,00
Superfruit chiafrø 300g økologisk
kr 103,00
Maldon havsalt flak 250g
kr 60,00