Oppskrifter

Sukkerfrie "bountybiter" med mørk sjokolade

 

Å lage hjemmelagde sukkerfrie "bountybiter" er kanskje mye lettere enn du hadde trodd. I denne oppskriften trenger du kun fire ingredienser. 

 

Om du har lyst på noe digg på lørdagskvelden eller er ute etter noe litt sunnere til kaffebesøket, anbefaler vi at du prøver disse!

Ingredienser

 

 

Bounty_784x450.png

 

Fremgangsmåte

 

1. Hell kokosmelken i en kjele og rør inn Sukrin på svak varme. Tilsett kokosmassen og rør til alt er godt blandet sammen.

 

2. Hell blandingen over i en form (eller fat) og fordel massen i en firkant (eller form til pinner om du ønsker det).

 

3. Sett i fryseren i en time og ta ut og skjær massen i passende firkanter/biter. Sett tilbake i fryseren og la dem stivne helt.

 

4. Smelt sjokoladen i vannbad og dypp deretter kokosbitene i sjokoladen.

 

5. La de avkjøles på et bakepapir til sjokoladen har stivnet.

 

Oppbevares godt i kjøleskap i flere dager.

 

Skriv ut oppskriften

Kjøp produktene

Cosmoveda kokosmelk 400ml økologisk
kr 44,00
Suma kokosmasse 125g økologisk
kr 23,00
Funksjonell mat sukrin sukker 500g
kr 60,00
Cavalier mørk sjokolade 85g
kr 47,00