Oppskrifter

Saftig glutenfritt bananbrød

 

Her kommer oppskrift på saftig glutenfritt bananbrød som smaker utrolig godt til kaffen (og så er det sunt i tillegg!). Det er ikke alltid like lett å få brukt opp bananene før de blir brune, men den gode nyheten her er at jo brunere bananene er, jo søtere blir brødet!

 

Brødet holder seg godt i kjøleskapet og er perfekt i sommertiden når du (eller de små) trenger litt påfyll av sunn energi. 

Ingredienser

// Et bananbrød //

 

 

Topping:

 

Ekstra: 

 

 

Fremgangsmåte

 

1. Sett ovnen på 175 grader.

 

2. Ha alle ingrediensene unntatt toppingen og evt. revet sjokolade i en blender. Kjør til alt er blandet godt sammen og den har en glatt konsistens.

 

3. Forbered brødformen og ha litt smeltet kokosolje på sidene og i bunn har du bakepapir. Hell oppi deigen. Om du ønsker en banan til pynt på toppen som vi har gjort, skjærer du denne opp og har på toppen.

 

4. Stek på nederste rille i ovnen i ca. 45 minutter.

 

5. La bananbrødet avkjøle seg i formen eller på en rist.

 

Kan oppbevares i kjøleskapet i noen dager. 

Skriv ut oppskriften

Kjøp produktene

Bauck glutenfri havregryn 475g økologisk
kr 50,00
Funksjonellmat mandelmel fettredusert 400g økologisk
kr 118,00
Helios ceylon kanel 18g øko
kr 30,00
Helios kardemomme 23g øko
kr 31,00
Cosmoveda kaldpresset kokosolje 550ml økologisk
kr 119,00
Doves farm glutenfri bakepulver 130g
kr 28,00
Happy coco natur yoghurt vegansk 125g
kr 23,00
Suma mandelflak 125g
kr 51,00