Nyheter

Rødbetehummus | Vegansk

 

Hummus er næringsrikt og kjempegodt som dipp eller som pålegg.

 

Denne fargerike hummusen har også den ekstra fordelen med næringsstoffene fra rødbeter som er rike på både jern og folsyre, i tillegg til å være en god kilde til antioksidanter.

 

Om du er på jakt etter noe som gir litt farge på tallerkenen, anbefaler vi at du lager dette!

 

Ingredienser

// Vegansk //

Til en skål

 

  • 1 rødbete (mellomstor), kokt eller stekt og avkjølt
  • 1 boks Il nutrimento kikerter
  • 1 hvitløksfedd
  • 2 ss Meridian tahini
  • sitronjuice (av 1/2 sitron)
  • salt og pepper

 

Topping:

 

Hummus_2.png

 

Slik gjør du

 

1. Skjær rødbeten i biter og ha i en blender med kikerter (drenerte), hvitløk, tahini og sitronsaft. 

 

2. Kjør til du får ønsket konsistens - jo lengre du kjører blenderen, desto finere hummus får du.

Tips: om hummusen blir litt for tykk, kan du tilsette litt vann.

 

3. Tilsett salt og pepper. Og så lett er det! Finn fram en serveringsskål og topp med det du ønsker. 

 

Sett gjerne i kjøleskapet før servering.

 

 

Nyhetsbrev_påmelding_392x200.jpg

Skriv ut nyheten

Kjøp produktene

Il nutrimento kikerter 400g
kr 20,00
Meridian tahini mørkt sesamsmør 270 gr økologisk
kr 60,00
Maldon havsalt flak 250g
kr 60,00
Brecht sort pepper malt 40g økologisk
kr 63,00
Rømer sesamfrø 500g økologisk
kr 71,00
Superfruit knuste hempfrø 200g økologisk
kr 143,00
Supernature avskallede hampfrø 150g
kr 79,00
Clearspring italiensk kaldpresset olivenolje 250ml økologisk
kr 95,00