Oppskrifter

Raw Pukkakake med gurkemeie

 

Imponer familie og venner med en frisk og fargerik raw sommerkake

 

En deilig nøttebunn med mandler toppet med kremaktig vanilje- og gurkemeiekrem.

Nivå: middels- Forberedelser: 15 minutter- Tilberedningstid totalt: 1–2 timer

Porsjoner: 16 + Nøtter: ja - Utstyr: foodprosessor, blender, kakeform på ca. 20 cm i diameter

 

Ingredienser

Bunn:

 

Vaniljekrem:

 

Pukka_raw_kake_784x600_v2.png

 

 

Fremgangsmåte

 

1. Lag bunnen:

Ha alle ingrediensene til bunnen i en foodprosessor, og kjør til en klissete deig. 

 

2. Dekk en kakeform med bakepapir, og klem ut deigen i formen.

 

3. Lag fyllet:

Ha alle ingrediensene unntatt Pukkapulver i en blender, og kjør til det er jevnt og fint. 

 

4. Fordel halvparten av fyllet over bunnen. Sett i fryser til den er hard. 

 

5. Ha i ditt favoritt Pukkapulver i resten av fyllet i blenderen og kjør til en jevn krem.

 

6. Fordel Pukkakremen på toppen av det hvite laget, og frys kaken til den har stivnet.

 

Nyt!

 

 

Oppskrift og bilde fra Oslo Raw / Pukka.

Skriv ut oppskriften

Kjøp produktene

Pukka latte tumeric gold 90 gr
Pukka latte med gurkemeie 90gr
kr 119,00
Pukka latte ginger joy 90 gr
Pukka latte ingefær 90gr
kr 119,00
Holli mølle havregryn 700 gr
Holli mølle store havregryn 700g økologisk
kr 45,00
Suma organic almonds 250 gr
Suma mandler 250g økologisk
kr 129,00
Suma organic fairtrade pitted dates 250 gr
Suma dadler 250g økologisk
kr 75,00
Suma organic cashew nuts 250 gr
Suma cashewnøtter 250g økologisk
kr 129,00
Vertmont lønnesirup 250 ml
Vermont lønnesirup 250ml
kr 99,00
Suma wildflower pure clear honey 340 gr
Suma villblomsthonning klar 340g
kr 99,00
Helios ekte vaniljepulver 10 g
Helios ekte vaniljepulver 10g øko
kr 189,00
Cosmoveda virgin coconut oil 550 ml
Cosmoveda kaldpresset kokosolje 550ml økologisk
kr 149,00
Soyatoo kokos kremfløte 300 ml
Soyatoo kokos kremfløte 300 ml
kr 55,00