Oppskrifter

Rå marsipankuler med sjokolade og pistasj

 

Marsipankuler hører julen til.

 

Hvorfor ikke lage din egen istedenfor ferdiglaget? I denne oppskriften har vi dyppet marsipanen i hjemmelaget sjokoladetrekk og drysset knuste pistasjnøtter på toppen.

 

Kjempelett men kjempegodt!

Ingredienser

// Ca 10 stk //

 

Marsipan:

 

Topping:

 

Slik gjør du

 

1. Ha alle ingrediensene til marsipanen i en blender og kjør til det blir en deigaktig blanding. Ha i mer søtningsmiddel om den er for tørr eller mer malte mandler om den er for våt.

 

2. Rull marsipanen til små kuler (ca. 10 stk.) og sett dem i fryseren mens du lager sjokoladen.

 

3. Smelt kokosoljen i et vannbad. Fjern fra varmen og visp inn agave og kakaopulveret. Smak og juster søtheten om nødvendig.

 

4. Ta ut marsipanbollene fra fryseren og dypp dem i sjokoladen. Bruk gjerne en pinne for å dyppe dem. Sett på bakepapirkledd stekebrett. Dryss med knuste pistasjnøtter.

 

5. Sett i kjøleskapet i minst 30 minutter.

Oppbevares i lufttett boks i kjøleskapet i opptil 4 dager. 

Skriv ut oppskriften

Kjøp produktene

Suma mandler 125g økologisk
kr 60,00
Suma agavesirup 240ml økologisk
kr 71,00
Nielsen massey madagaskar vanilje ekstrakt 60ml
kr 191,00
Cosmoveda kaldpresset kokosolje 550ml økologisk
kr 119,00
Supernature råkakao superpow(d)er 150g
kr 92,00