Oppskrifter

Vegansk mango-ispinner med granola

 

Vegansk mango- og kokosnøtt-ispinner med sprø granola kan lett bli en sommerfavoritt blant store og små.

 

Oppskriften kan lett justeres til å inkludere dine (eller barnas) favorittfrukter.

Ingredienser

// 6 - 8 ispinner // vegansk //

 

 

Mangopuré:

 

Kokospuré:

 

Mango_popsicle_784x500.png

 

Fremgangsmåte

 

1. Finn fram isformene og ha i 1/2 - 1 ss granola i bunnen av hver. Sett til side.

 

2. I en blender har du i mangopuré-ingrediensene og kjører til du får en jevn og glatt blanding. Sett til side i en skål.

 

Tips: Om du ikke er fan av mango kan du erstatte mangoen med favorittfrukten din. Hva med bringebær, jordbær, fersken, kiwi eller ananas?

 

3. Gjør klar kokospuréen på samme måte - ha i blenderen og kjør til du får ønskelig konsistens.

 

4. For å få en fin blanding av både gul- og hvitfargen i isen, har vi tatt en skje av hver puré i isformen annenhver gang til formen er full.

 

5. Stikk nedi ispinnene og sett i fryseren i minst 4 timer.

 

Nyt i sommersolen!

 

Skriv ut oppskriften

Kjøp produktene

Funksjonell mat sukrin sukker 500g
kr 60,00
Suma villblomsthonning klar 340g
kr 79,00
Cosmoveda kokosmelk 400ml økologisk
kr 44,00
Happy coco natur yoghurt vegansk 125g
kr 23,00