Oppskrifter

Kyllingspyd panert i hampfrø

Kyllingen blir med ett litt mer spennede og sunnere når man tilsetter hampfrø og kokosmel. Superfruit serverer denne smaksfulle kyllingen med grønnsalat og dippsaus.

Ingredienser
4 stk kyllingfileer
8 stk trespyd
3 egg
kokosmel
Hampfrø
Kokosolje

 

Dip
1 dl incabær
1 dl sweet chilisaus
Ett hvitløksfedd
Fersk koriander
Fersk basilikum
Sitronsaft

 

Fremgangsmåte
Sett ovnen på 200°C.

 

Del kyllingfiletene på midten og skjær dem i terninger. Ved kyllingbitene først i kokosmel, så i egg og til slutt hampfrø. Tre de panerte kyllingbitene på spyd og brun dem i kokosolje. Legg spydene på et brett med bakepapir og sett dem i ovnen i ca. 15 minutt.

 

Bland sammen alle ingrediensene til dipsausen i en mikser.
Serveres med en herlig grønn salat.

 

Oppskriften er hentet fra Superfruit.com

Skriv ut oppskriften
Pukka:http://www.kinsarvik.no/superfruit
Pukka:Superfruit