Oppskrifter

Årets julegavetips 2019

 

Julegaveshopping er ikke alltid så lett, men vi har samlet noen tips og anbefalinger som forhåpentligvis gjør oppgaven litt lettere! 

 

 

Hopp til riktig avdeling:

 

Julegaver til voksne

Julegaver til ham

Julegaver til henne

Julegaver til barn

 

 

Lykke til med årets julehandel!

Julegaver_2019_blogg_bilder_.png

 

Julegaver til voksne

 

1. Diablo chocolate delights konfektboks

Pris kr 99,-

En konfekteske med tre deilige sjokolader som passer utmerket til diabetikere. Sjokoladene er søtet med 100% naturlig Stevia og den påvirker dermed ikke blodsukkeret sånn som vanlig sukker gjør. I tillegg er sjokoladen glutenfri.

 

 

2.Dr. Bronner´s lavendel håndsåpe 355 ml

Pris kr 189,-

God for kroppen og miljøet! Fairtrade og økologisk sukker gir denne pumpesåpen en rik karamellfarge og søt duft. Sukkeret er kombinert med økologisk hvit druesaft for å gi huden næring og holde den hydrert og myk. Blanding av økologisk kokosnøtt-, oliven- og hampoljer gir et kremet skum - sånn som de andre Dr. Bronner-såpene.

 

3. Birkenstock hånd- og neglekrem 75 ml 

Pris kr 229,-

En intensiv fuktighetsgivende hånd- og neglekrem som absorberes raskt. I tillegg til korkeikekstrakt inneholder kremen jojobaolje, som gir effektiv beskyttelse mot tørr hud og styrker hudens naturlige barriere. 

 

4. St. Dalfour blåbærsyltetøy 284 g (uten tilsatt sukker)

Pris kr 58,-

Blåbærsyltetøy laget kun med naturlige ingredienser. Inneholder 100% frukt.

 

5. Numi´s økologiske te-kolleksjon, 18 poser

Pris kr 69,-

Opplev Numi's bestselgene teer i denne kolleksjonsboksen. Inneholder 9 sorte, grønne, krydder- og urteteer.

 

 

Julegaver_2019_blogg_bilder_2.png

 

Julegaver til ham

 

1. Mad Millie Ginger Beer Kit (6 x 750 ml)

Pris kr 269,-

Lag din egen ingefærøl på gammeldags måte med dette settet fra Mad Millie! Ginger Beer Kit er designet for å bli brukt i ethvert kjøkken, og inneholder alt du trenger for å lage deilig ingefærøl fra bunnen av ved å bruke ingefær, brunt sukker, fersk sitronsaft, ingefærøl-gjær og vann.

 

2. Barebells hasselnøtt og nougat proteinbar 55 g

Pris kr 39,-

Barebells hasselnøtt og nougat er en proteinbar med lavt sukker- og høyt proteininnhold med smak av hasselnøtter, nougatkrem og melkesjokolade.

Hver bar inneholder 20 g protein - perfekt til treningselskere!

 

3. Dr. Bronner´s barberingssåpe uten lukt 207 ml

Pris kr 189,-

En økologisk og Fairtrade barberingssåpe som er laget med plantebaserte ingredienser som gir næring og fukter huden. Denne såpen hjelper å redusere følelsen av irritasjon og gir en glatt barbering.

 

4. Little's italiensk premium pulverkaffe 50 g

Pris kr 79,-

 

En blanding av premium bønner som skaper en rik italiensk kaffe. Brent litt mørkere, men uten noen brent smak. Forvent en fyldig kaffe med en mørk sjokoladesmak som har en overraskende god balanse.
 

5. Bambusa sorte dressokker 5 par

Pris kr 200,-
 
Bambusa dressokken er stilren, myk og komfortabel i tillegg til å holde føttene tørre og luktfrie - selv på varme dager. 77% bambus.

 

 

Julegaver_2019_blogg_bilder_3.png

 

Julegaver til henne

 

1. Mad Millie kombucha sett

Pris kr 299,-

Kombucha har blitt veldig populært de siste årene på grunn av sine mange helsefordeler. Med dette settet kan du lett skape din egen kombucha med akkurat den smaken du ønsker! Når SCOBY´en er aktivert kan den brukes gang på gang. 

 

2. Birkenstock regenererende ansikt- og kroppsolje 100 ml

Pris kr 949,-

Denne fantastiske oljen støtter hudens naturlige regenereringsprosess. I tillegg til korkeikekstrakt, inneholder produktet en svært effektiv pæreolje som er rik på antioksidanter. 

 

3. Pukka økologisk gurkemeie lattépulver 90 g

Pris kr 119,-

Deilige aromatiske krydder balansert med kremet kokos gir den perfekte koffeinfrie latte. Naturlig rik på gurkemeie som igjen er rik på antioksidanter, kjent for å ha positiv virkning på immunforsvar og fordøyelse.

 

4. Giovanni ananas- og ingefærsjampo 250 ml og balsam 250 ml

Pris kr 129,- pr stk

Giovanni 2chic Ultra Revive sjampo og balsam er egnet for tørt hår. Det hydrerer, samt hjelper med å forbedre hårets elastisitet. Håret etterlates mykt og håndterbart med en naturlig glans.

 

5. Loving Earth saltet karamellsjokolade 80 g

Pris kr 69,-

I landsbyhusene i Java, Indonesia, har gylden kokosnøttnektar blitt håndhøstet og behandlet av øyens beboere i generasjoner. Sammen med denne gyldne kokosnøttnektaren, cashewnøtter, kokos, kakaosmør og et dryss rosa havsalt har Loving Earth laget denne uimotståelige karamellsjokoladen.

 

6. Mad Millie råsjokolade sett vegansk

Pris kr 449,-

Lag opptil 440 g hjemmelaget råsjokolade med dette settet fra Mad Millie!

Mad Millie råsjokolade inneholder økologiske, veganske og glutenfrie ingredienser som er bra for kroppen. Sammen med utstyret du trenger, gjør dette det enkelt å lage himmelsk mørk eller melkesjokolade fra bunnen av.

 

7.  Cosmoveda kaldpresset kokosolje 550 ml

Pris kr 139,-

Denne økologiske kokosoljen fra Cosmoveda smaker mildt og friskt av kokos. Kokosolje er ideelt til bruk i matlaging, baking, steking, på brødskiven og i sauser og smoothies, samt til asiatiske wokretter eller sydlandske karryretter. 

 

 

Julegaver_2019_blogg_bilder_4.png

 

Julegaver til barn

 

1. PATCH plaster for barn med kokosnøttolje 25 stk

Pris kr 89,-

PATCH plaster er laget med 100% økologisk bambusfiber for maksimal komfort og beskyttelse.Beriket med kokosnøttolje for å berolige sår og gi langvarig støtte til sensitiv hud.

 

2. Nordic naturals multivitamin vingummi 120 stk (sitrus smak)

Pris kr 349,-

Nordic Berries multivitamin gir barna de daglige vitaminene og mineralene de trenger. Deilig smak, glutenfri vingummi.

De myke vingummifigurene har et rikt innhold av vitaminer som gir tilskudd til et sunt og variert kosthold. Den myke konsistensen kombinert med den deilige sursøte smaken av sitrus, gjør at Nordic Berries er lette å like.

 

3. Jealous Sweets fizzy friends 40 g

Pris kr 26,-

Deilige veganske gummibiter som er glutenfrie og uten kunstige farger og konserveringsmidler. Kommer i en kjempefin porsjonspose!

Skriv ut oppskriften