Tips og triks

Julegavetips 2018

 Er du på jakt etter den "perfekte" gaven, men vet ikke helt hva den er? Det er ikke alltid så lett å finne gaver til venner og familie så derfor har vi samlet noen idéer som forhåpentligvis gjør julehandelen litt lettere. Her finner du gave idéer til både store og små, til alle priser!

Hopp til riktig avdeling:

 

 

Lykke til med årets julehandel!

 

Julegaver til voksne

 

Besteforeldre_gaver_1.png

 

1. Dr. Bronner´s lavendel såpe 140 g 

Pris: 79,-
Dr. Bronner's håndsåper kommer i åtte forskjellige varianter. Denne lavendel såpen har en duft av lavendel og lavandinoljer som hjelper å berolige kroppen. Den er laget med sertifiserte fairtrade ingredienser og økologisk hampolje som gir en myk, jevn skum som ikke tørker huden.2. Dr. Organic pro-kollagen anti-aging fuktighetskrem 

Pris: 219,-
En økologisk anti-oksiderende fuktighetskrem basert på et unikt pro-kollagen kompleks, rik på biotin og hyaluronsyre som forskning har vist øker hudens fuktighet med over 50% etter bare 2 timer. Denne kremen gir opp til 24 timers fuktighet og bidrar til å redusere rød hud og rynker. Den inneholder solbærbladekstrakt som hjelper naturlig produksjon av elastin, og gir huden glans og økt elastisitet.

 

3. Little's italiensk premium instant kaffe 50g 

Pris: 79,-
Little´s Italian kaffe er en blanding av premium bønner som skaper en rik italiensk kaffe. Den er stekt litt mørkere, men det er ikke noe brent smak. Du kan forvente en fyldig kaffe med en mørk sjokoladesmak - den perfekte balansen av smaker.

 

4. Pukka engelsk frokost te 20 poser 

Pris: 55,-
Vi har over 40 Pukka teer å velge mellom, men denne froksstteen er laget av ville te-blader fra den vietnamesiske regnskogen. Og ikke minst er bladene plukker for hånd, fairtrade og 100% økologisk.

 

5. Seed and bean wild & organic 80% cocoa 75 g 

Pris: 45,-
Denne sjokoladen er 80% kakao og har en silkeaktig smak med et snev av blomsternotater. Laget eksklusivt med premium kakao bønner dyrket i det tropiske lavlandet i Equador, et av de mest biodiverse landene på jorden. Arriba-sorten gir en uovertruffen dybde av både aroma og smak.

 

6. St. Dalfour thick apricot syltetøy 284 g 

Pris: 49,-

En gammel fransk oppskrift av deilige tykke aprikoser søtet med fruktjuicekonsentrat. St. Dalfour syltetøy kommer i kjempesøte glass og smaker like godt som et hjemmelaget syltetøy.

7. Sweet Switch sjokoladetrøfler 150 g

Pris: 129,-

Julesesongen betyr kanskje at det er lett for å spise litt for mye av det gode, men Sweet Switch lager konfekt uten tilsatt sukker. De fleste av produktene er glutenfrie, inneholder ikke palmeolje og er rikt på ekstra fiber - så i andre ord, et litt sunnere valg i julesesongen. Disse melkesjokoladetrøflene har en deilig pralinefyll.

 

 

Julegaver til ham

 

Besteforeldre_gaver2.png

 

8. Bambusa dressokker 5 par svart og naturhvit 

Pris: 200,-

Du kan aldri ha nok sokker! Disse dressokkene fra Bambusa er stilren, myk og komfortabel i tillegg til å holde føttene tørre og luktfrie. Kommer i både naturhvit og sort. Leveres i miljøvennlige emballasje (5par/pk).

 

9. Dr. Organic charcoal body wash aktivert kull 250 ml 

Pris: 99,-

Aktivt kull er en helt unik ingrediens som er spesielt gunstig for hudpleie. I kombinasjon med en blanding av økologiske oljer og frukt ekstrakter har Dr. Organic skapt en revitaliserende kroppsvask som bidrar til å fjerne urenheter som smuss og olje fra ansiktet og kroppen. Resultatet er en hud som føles skinnende ren og frisk.

 

10. Giovanni keratin & argan hårvoks 57 g 

Pris: 129,-

Giovanni 2chic brasiliansk keratin & arganolje hårvoks hjelper med å style håret slik du ønsker. Vokset er fleksibel, men gir maksimal hold. Håret får en glatt finish, med myke ender. 

 

11. Sante etterbarberingsvann 100 ml 

Pris: 189,-

Sante etterbarberingsvann med økologisk aloe vera vitaliserer huden etter barbering. Den hjelper mor rødhet og irritasjon og fortjener en plass på alle baderom!

 

12. Sante man homme 365 kropp og hår dusjgéle 200 ml 

Pris: 119,-

Sante dusjgelé er ideell for en aktiv hverdag. Den renser både kropp og hår.

 

13. Quest bar chocolate brownie 60 g 

Pris: 32,-

Om du har en far, bror, ektemann eller en venn som er glad i å trene er proteinbarer en ideell gave! Quest proteinbar er utviklet for alle som er opptatt av god og riktig ernæring, en sunn kropp og et sunnere snacksalternativ. Baren passer for alle fra den utrente som vil bli kvitt noen ekstra kilo, til aktive mosjonister og passer perfekt til julestrømpen!

  

Julegaver til henne

 

Besteforeldre_gaver3.png

 

14. Coco økologisk tannbleking kull 

Pris: 299,-

Coco av Skintechnologies er et økologisk tannbleking kull. Produktet består av aktivert kull fra kokosnøtt skall som er tilsatt natrium bikarbonat, kokosnøtt olje, appelsinfrø olje og mintsmak. COCO bleker, polerer og fjerner misfarge på tennene. COCO renser munn og tannkjøtt, samt forebygger og fjerner plakk.

15. Dr. Organic Moroccan arganolje dusjsåpe 250 ml 

Pris: 99,-

En fuktighetsgivende dusjsåpe som gjenoppretter, gir næring med anti-aging effekt. Økologisk arganolje er en utrolig rik kilde til vitaminer, antioksidanter og essensielle fettsyrer. Etterlater huden forfrisket, regenerert og hydrert.

 

16. Giovanni avokado og olivenolje sjampo 250 ml 

Pris: 129,-

Giovanni 2chic avokado og olivenolje sjampo er egnet for tørt og skadet hår. Den gjenoppretter fuktighet til håret som blir mykt og glansfullt. Produktet renser håret uten å fjerne farge og inneholder flere økologiske, naturlige ingredienser.

 

17. Loving earth organic salted caramel chocolate 80 g 

Pris: 69,-

I landsbyhusene i Java, Indonesia, har gylden kokosnøttnektar blitt håndhøstet og behandlet av øyens beboere i generasjoner. Sammen med denne gyldne kokosnøttnektaren, cashewnøtter, kokos, kakaosmør og et dryss rosa havsalt har Loving Earth laget denne uimotståelige karamellsjokoladen. 

 

18. Pukka julegaveboks med 30 teer 

Pris: 199,-

Pukka julegaveboks er perfekt gave til te-elskere. Denne vakre metallboksen i mørkelilla og hvitt med sølvhengsler har en preget logo og er fylt med 30 deilige, økologiske teer som hver og en er innpakket i egen te-pose. Inneholder fem forskjellige smaker som holder deg varm i vinter: Turmeric Gold, Night Time, Original Chai, Three Ginger og Three Cinnamon.

 

19. Sante express håndkrem 75 ml 

Pris: 59,-

Sante express håndkrem absorberes raskt og fukter huden uten å etterlate noen oljeaktig rester. Den mandel duftende kremen med leire og granateple har en antioksidiserende effekt og støtter hudens regenerering.

 

20. Sante natt fuktighetskrem 50ml 

Pris: 189,-

Sante Soothing Night Cream reduserer hudirritasjon og regenererer forsiktig med økologisk mandelolje og vitamin F. Spesielt utviklet for sensitiv hud med økologisk camellia olje, kakaosmør og økologisk aloe vera ekstrakt. Fukter og reduserer følelsen av spenning. En forsiktig avslappende spa-opplevelse, ideell for daglig bruk. Parfymefri!

 

 

 

Julegaver til små

 

Julegaveideer_små.png

 

21. Humble Brush myk tannkost til barn (hvit)

Pris: 40,-

Bambustannkost med hår som er helt fri for BPA. Busten er laget av nylon, et materiale som ikke er biologisk nedbrytbar, men som lett kan komposteres. Vi bruker nylon, fordi det er ingen andre plantebaserte alternativer som ville tillate deg å bruke tannbørsten i 2-4 måneder.

 

22. Jealous Sweets Happy Bears gummibjørner (sukkerfri og vegansk)

Pris: 25,-

Deilig veganske og sukkerfrie gummibjørner med smak av eple og sitron. De er glutenfrie og laget uten kunstige farger eller konserveringsmidler.

 

22. So free melkefri myntesjokolade 30g

Pris: 29,-

Myntesjokolade uten tilsatt sukker. Søtet med xylitol. Perfekt til julestrømpen!

Glutenfri, melkefri, ingen tilsatt sukker, vegansk.

 

23. Sante sjampo & dusjsåpe for barn 200ml

Pris: 59,-

Sante sjampo og dusjsåpe for små oppdagere. Den milde formelen med organisk marigold ekstrakt gir pleie til barns hud og er spesielt forsiktig på barnas hår. Takket være den friske duften blir dusjer en absolutt glede.

 

Skriv ut tips og triks