Oppskrifter

Hjemmelaget mandelsmør | Glutenfri

 

Mandelsmør er laget av mandler, så det inneholder sunt fett, protein og mineraler, og det kan lett være en del av et sunt kosthold.

 

 

Ingredienser

// Cirka 20 ss / serveringer // Glutenfri //

 

 

Slik gjør du

1. Forvarm ovnen til 180°C

2. På et bakepapirkledd stekebrett fordeler du ut halve mandlene. Sett i ovnen i 15 minutter og rist noen ganger underveis.

3. La mandlene avkjøles til de kan håndteres. Overfør til en matprosessor og tilsett resten av ingrediensene.

4. Kjør sammen i 10 - 15 minutter. Stopp og skap ned sidene som nødvendig, til du får et glatt og kremet, nesten flytende, konsistens. Det blir litt fastere og mer "naturlig" konsistens når den får kjølt seg helt ned.

5. Overfør til et glass med lokk. Ha i kjøleskapet i opptil noen måneder.

 

 

 

Nyhetsbrev_påmelding_392x200.jpg

Skriv ut oppskriften

Kjøp produktene

Suma mandler 500g økologisk
kr 199,00
Rapunzel havsalt fint 500g
kr 26,00
Helios ceylon kanel 18g øko
kr 30,00
Biovegan bourbon vaniljestang 1stk
kr 95,00
Nielsen massey madagaskar vanilje paste 60ml
kr 239,00