Tips og triks

Gavetips til valentinsdagen

 

På torsdag 14. februar er det valentinsdagen. Enten du skal handle noe fint til ham eller henne har vi noen ideer vi tror faller i smak!

 

Valentinsdag_headers.png

 

Til sjokolade-elskere

 

Sjokolade er jo alltid en klassisk gave på valentinsdagen. Vivani-serien er en av våre bestselgere og det er ikke vanskelig å se hvorfor. En herlig sjokolade produsert av de beste økologiske kvalitetsingredienser.

 

- Vivani karamellsjokolade med inkasalt (80 g) har crunchy karamell crisps og eksklusiv Inca Søn salt raffinert fra Andesfjellene i Peru. Kjøp her.

 

- Vivani 70% mørk sjokolade (100 g) med tørket chili pods gir denne sjokoladebaren et brennende "kick". Kjøp her.

 

- Vivani mørk sjokolade (100 g) er en lekker bitter sjokolade med et kakaoinnhold på 85%. Kjøp her.

 

Priser fra 39,-

 

 

Valentinsdag_headers2.png 

 

En herlig alternativ til brus

 

Har du hørt om kombucha? Kombucha er fermentert te. Vin, øl, yoghurt, kefir, surdeigsbrød er andre eksempler på fermentert eller melkesyregjæret mat og drikke. De har altså de samme gode probiotiske bakteriene i seg.  Det skjer en fermenteringsprosess som gjør at melkesyrebakterier omdanner sukker til blant annet syrer. Kombucha er et godt alternativ til brus, saft, te og mer.

 

Vi anbefaler:

 

- Voelkel kombucha med kirsebær og mint 0,33 L. Kjøp her.

 

- Voelkel kombucha med lime og ingefær 0,33 L. Kjøp her.

 

- Voelkel kombucha original 0,33 L. Kjøp her.

 

Pris kr 39,-

 

 

Valentinsdag_headers3.png 

 

Til latte-fans

 

Hva er vel bedre enn å kose seg med en stor kopp latte? Vi har tre fantastiske varianter fra Pukka vi anbefaler til alle som liker en kopp kaffe eller te!

 

- Pukka matcha chai (90 g) er en herlig urtelatte med blant annet kanel og kardemomme. Kjøp her.

 

- Pukka latte med gurkemeie (90 g) er en herlig gurkemeie urtelatte med blant annet kardemomme, safran og ingefær. Kjøp her.

 

- Pukka latte med ingefær (90 g) er en herlig urtelatte med blant annet sterkt krydret ingefær, gurkemeie, muskat, nellik og kanel. Kjøp her.

 

Priser fra kr 119,-

 

 

Valentinsdag_headers4.png 

 

Til treningsglade

 

Skal du handle presang til en som er glad i fart og spenning, kan du plukke med en proteinbar eller to. Enten dere planlegger å tilbringe valentinsdagen på toppen av et fjell eller på treningssenteret, passer en proteinbar like godt.

 

- Quest proteinbar oatmeal chocolate chip (60 g) smaker himmelsk av sjokoladebiter, havregryn med et hint av kanel! En perfekt havrecookies med hele 20 g protein, lavt fettinhold, kalorier og helt uten gluten. Kjøp her.

 

- Barebells cookies & cream protein bar (55 g) inneholder 20 gram proteiner og har ikke tilsatt sukker. Den passer fint etter trening eller hvis du vil ha noe godt på en hviledag! Kjøp her.

 

- Glad i Mars-sjokolade? Prøv denne Mars hi proteinbaren som smaker helt likt, men inneholder 22 g protein! Kjøp her.

 

- Du kan aldri ha nok risteflasker, ikke sant? Ta med en Vitality Line risteflaske (700ml) og velg fra 6 farger! Kjøp her.

 

Priser fra kr 29,-

 

 

Valentinsdag_headers5.png 

 

Til valentinfrokosten

 

Overrask din elskede med hjemmelaget frokost på valentinsdagen! Hva med pannekaker? Vi har det du trenger til en skikkelig digg frokost!

 

- Scitec proteinpannekaker m/hvit sjokolade & kokos (1036 g) gir deg luftige pannekaker du kan spise med god samvittighet! Kjøp her.

 

- Orgran pannekakemiks av bokhvete (375 g) er sunn og næringsrik som hele familien vil nyte. Hvete-, gluten-, meieri-, egg-, gjær- og soyafri. Kjøp her.

 

- Walden farms pannekakesirup (355 ml) er en sirup helt uten sukker og nesten ingen kalorier, og med autentisk smak av god lønnesirup! Kjøp her.

 

- Sukrin fibersirup gold (450 g) er en søt sirup av nyttige prebiotiske fibre som både smaker godt og gjør godt for hele kroppen. Kun 5 % sukkerarter og hele 70 % fiber! Kjøp her.

 

Priser fra kr 59,-

 

 

Valentinsdag_headers6.png

 

Kroppspleie for alle 

 

Kroppspleie er alltid en god gave å gi! Dr. Organic-serien er både økologisk og parabenfri - som betyr at du kan handle med god samvittighet! I serien finner du alt fra sjampoer til såper, så du finner lett noe som passer din elskede!

 

- Dr. Organic snegle hånd- og negleelixir (50ml) kombinerer naturlige og økologiske ingredienser som umiddelbart lindrer og fukter huden, etterlater huden restaurert og hydrert. Kjøp her.

 

- Dr. Organic moroccan arganolje body wash (250ml) er en fuktighetsgivende dusjgele som gjenoppretter, gir næring med anti-aging effekt. Kjøp her.

 

- Dr. Organic kaldpresset kokosolje sjampo (265ml) og balsam (265ml) er en fuktighetygivende serie laget på økologisk kaldpresset kokosolje og andre økologiske essensielle oljer som stimulerer hårets keratin fibre. Kjøp sjampo her og balsam her.

 

Priser fra kr 99,- 

Skriv ut tips og triks