Oppskrifter

Frokostkjeks

Aldri hopp over frokost igjen med disse godbitene i frysen. Naturlig søtet og helt uten gluten! 

Ingredienser 

2 bananer, most

2 dl havregryn 

2 ss gresskarkjerner 

2 ss kokosmasse

2 ss tranebær

1 ss chiafrø

1/2 ts kanel 

En klype havsalt 

 

Fremgangsmåte 

Sett ovnen på 175 grader og dekk et bakebrett med bakepapir. 

 

Mos to bananer i en skål. I en annen skål bland sammen resten av ingrediensene. Bland så inn bananene med resten av ingrediensene og la det stå i fem minutter til røren har fått satt seg. 

 

Form kjeksene ca. 1,5 cm høy og 6 cm brede. Legg dem på bakebrettet og stek i 15-20 minutter. 

 

La kjeksene få hvile på rist til de er avkjølt og nyt!  

Skriv ut oppskriften