Tips og triks

Påske tursnacks

 

Påskedagene er endelig her og vi regner med at det ikke bare er oss som ser fram til en tur på fjellet - med eller uten ski på beina. Pakk med noen sunnere snacks så har dere noe til å se fram til når dere når fjelltoppen eller trenger en liten pause fra skibakkene.  

 

Her er noen av våre favoritter:

 

Påske_snacks_784x400.png

1. Havrekjeks med yoghurtdryss

Oppskrift: her

 

En kopp kakao og kjeks er vel perfekt tursnacks? Disse kjeksene lager du lett i forkant og de smaker like godt noen dager etter som nybakte rett fra ovnen.

 

 

Påske_snacks_784x4002.png

2. Verdens beste kakao

Oppskrift: her

 

Det er vel ingen skikkelig påsketur uten kakao. Lag din egen kakao fra bunnen - garantert populært hos både store og små!

 

 

Påske_snacks_784x4003.png

3. Dadler fylt med valnøtter

 

Lettere snacks får du ikke! To ingredienser er alt du trenger for en super næringsrik snack som gir energi når du trenger det. Skjær opp dadler (og ta vekk steinen) og fyll med valnøtter.

 

 

Påske_snacks_784x4005.png

4. Energikuler med tranebær

Oppskrift: her

 

Supergode energikuler med smak av vanilje, tranebær, nøtter og dadler. Disse lager du i forkant (og er kjempegøy for barna å bli med å lage!) og varer lett en uke i kjøleskapet - om de ikke blir spist opp før den tid.

 

 

Påske_snacks_784x4004.png

 

5. Rawbar med eple og kanel

Oppskrift: her

 

En herlig rawbar med smak av eple og kanel som er laget på 1-2-3. Tilpass gjerne oppskriften med andre tørkede bær og nøtter du liker.

Skriv ut tips og triks