Oppskrifter

Chiapudding med en twist

Hemmeligheten bak denne fargerike frokosten er å toppe chiapuddingen med tykk bringebærsmoothie! 

Ingredienser til 1 porsjon:

Chiapudding:

1 ss Superfruit chiafrø

1 dl kokosmelk

 

Bringebærsmoothie:

50 g bringebær (frosne)

25 g mango (fryst i biter)

25 g banan (fryst i biter)

0,5 ts agavesirup

0,5 dl vann

 

Fremgangsmåte:

Bland chiafrø og kokosmelk i et glass (eller liten skål om du foretrekker det). La blandingen stå i kjøleskapet og rør av og til. Den kan godt stå over natten, men minst 2 timer i kjøleskapet. Da er chiapuddingen klar!

 

Vi syntes det er best å lage smoothien rett før servering! Alt du må gjøre er å ta i bringebærene, mango- og bananbitene, agavesirupen og vannet i en blender. Miks i vei!

 

Hell smoothien over chiapuddingen og nyt umiddelbart!

 

 

Oppskrift og bilde fra Superfruit.

Skriv ut oppskriften