Oppskrifter

Bananpannekaker med smak av vanilje chai

 

Disse veganske bananpannekakene smaker av deilig vanilje og chai-krydder. Server dem med fersk frukt og hell over lønnesirup!

 

Ingredienser

 

Til to porsjoner

 

 

Slik gjør du

 

1. Bland sammen mandelmelk, smeltet kokosolje og vaniljeekstrakt. 

 

2. I en annen bolle, tilsette de tørre ingrediensene og blander godt før tilsetter de våte ingrediensene. Rør om til du får en passe tykk røre. 

 

3. Ha litt olje i stekepannen og stek på middels varme til gyldenbrune. 

Serveres med lønnesirup og fersk frukt. 

Skriv ut oppskriften

Kjøp produktene

Ecomil økologisk mandeldrikk 1 l
kr 55,00
Suma kokosolje til steking 320g
kr 63,00
Nielsen massey madagaskar vanilje ekstrakt 60ml
kr 191,00
Holli mølle sammalt havre 1kg økologisk
kr 44,00
Doves farm glutenfri bakepulver 130g
kr 28,00
Suma malt kanel 30g økologisk
kr 31,00
Suma malt ingefær 25g økologisk
kr 31,00
Suma malt muskattnøtt 25g
kr 31,00
Brecht nellik malt 35g økologisk
kr 63,00
Brecht kardemomme malt 30g økologisk
kr 71,00
Rapunzel havsalt fint 500g
kr 26,00