Supernature gojibær 150 g

Supernature gojibær 150 g

Supernature gojibær 150g
Varenr.
7029121101338

SUPERNATURE

Lager
Under 10 på lager
Pris3
kr 99,00
Pris
kr 99,00
Allergen1:Nei
Allergen2:Nei
Allergen3:Nei
Allergen4:Nei
Næringsinformasjon:

Brukes i retter av rawfood og supermat, eller som snacks, garnityr eller ingrediens i f.eks. hjemmelaget sjokolade. Du kan bruke de tørkede bærene som de er i en smoothie eller bløtlegge bærene i ti minutter og så blende sammen med eventuelt andre ingredienser.

Gojibær er også godt som ingrediens i syltetøy, bløtlegg da bærene i vann, hell av vannet når de er bløte og bland med eks jordbær. Lecithin og chia vil gi en fasthet til syltetøyet. Tilsett for eksempel litt ekte vanilje eller sitrusfrukt for en ekstra spiss på syltetøyet. Gojibær kan også være en næringsrik ingrediens i dessertsaus.

Den tradisjonelle måten å bruke goji i Kina var gjennom å drikke det som te. Du kan lage din egen gojite gjennom å helle varmt vann over gojibærene og la de trekke i ca. 10 minutter. Goji er velegnet som hudpleie, og i tillegg til at det å spise bærene fremmer en fin hud kan du også bruke bærene til å lage din egen ansiktsmaske.
Pr.
stk

Kvantumsrabatt

Loading...
The goji berry boost effect:
+ Antioksidanten vitamin E
+ Bra for synet
+ Bra for huden

Supernature Gojibær er viltvoksende, soltørkede gojibær fra Ningxia-regionen i Kina. Våre bær høstes av bønder med mange hundre års tradisjon og erfaring med gojibær. Supernature gojibær regnes derfor som de originale gojibærene som anvendes innenfor Kinesisk medisin og spises av den kinesiske elite.

Bærene inneholder vitamin A fra betakaroten og antioksidanten C-vitamin. Vitamin C bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Den søte, lett syrlige smaken gjør disse bærene elsket av både voksne og barn. Gojibær er også en kilde til protein og er velegnet som en del av et variert kosthold.
Næringsinnhold per 100 g

  Andre har også kjøpt

  Supernature hempseeds 150 g
  Supernature avskallede hampfrø 150g
  kr 99,00
  Supernature råkakaonibs 150g
  kr 74,00
  Supernature bipollen 150 g
  Supernature bipollen 150g
  kr 185,00
  Supernature råkakao superpow(d)er 150g
  kr 86,00
  Økosjokolade ceylon kanel 30 g øko
  Økosjokolade ceylon kanel 30g øko
  kr 54,00
  Urtekram vaniljepulver 10 gr
  Urtekram vaniljepulver 10g økologisk
  kr 135,00