Funksjonell sukrinsirup gold 450 g

Funksjonell sukrinsirup gold 450 g

Funksjonell mat sukrinsirup gold 450g glutenfri
Varenr.
7090017541989

FUNKSJONELL MAT

Lager
Over 10 på lager
Pris3
kr 95,00
Pris
kr 76,00
Før
kr 95,00
Allergen1:Ja
Allergen2:Nei
Allergen3:Nei
Allergen4:Nei
Næringsinformasjon:

SukrinSirup og diabetes:
SukrinSirup inneholder under 2 % sukkerarter. Den gir marginalt lite utslag på blodsukkeret, og er dermed trygg å bruke for diabetikere og alle som er opptatt av å holde et stabilt blodsukkernivå.
Pr.
stk

Kvantumsrabatt

Loading...
SukrinSirup Gold er en ny og forbedret sirup som inneholder lite kalorier og er helt glutenfri. Det lave innholdet av sukkerarter gjør SukrinSirup svært blodsukkervennlig, og sirupen er i tillegg både tannvennlig og prebiotisk.

 • Under 2% sukkerarter
 • Garantert glutenfri
 • Kun 50% av kaloriene til honning og sirup

 • SukrinSirup erstatter FiberSirup
  SukrinSirup Gold kan erstatte både FiberSirup Gold og Clear i oppskrifter. Den har samme søthetsgrad som FiberSirup Gold, og er derfor noe søtere enn FiberSirup Clear.

  Slik bruker du SukrinSirup
  Bruk SukrinSirup Gold som topping over yoghurt, cottage cheese, grøt, pannekaker, iskrem, desserter, bær o.l. Du kan også bruke sirupen der du ellers ville brukt honning eller sirup i bakst og matlaging. Bytt f.eks ut honning og sirup i hjemmelagde marinader og dressinger.

  SukrinSirup er også spesielt fin å bruke i kjeks og cookies for å få det perfekte resultatet med sprø utside og myk kjerne. I tillegg er Sukrin­Sirup et vidundermiddel i hjemmelagde barer. Den tilfører både sødme, perfekt konsistens og en god dose fiber.

  Her er en standard basisoppskrift for proteinbar laget med SukrinSirup. Til 2 barer trenger du:

 • 60 g (4 ss) SukrinSirup
 • 35 g (4 toppede ss) myseproteinpulver i ønsket smak


 • Varm SukrinSirup i mikrobølgeovn på full styrke i 20 sekunder (alternativt i en kjele på ovnen) til sirupen er helt flytende i konsistens. Tilsett proteinpulver. Bland godt med en gaffel/skje til en fast konsistens. Kna deigen litt med hendene og form til barer. La barene stivne i ca 10 minutter i kjøleskap før de spises. Hvis du dypper barene i smeltet, Sukrinsjokolade, blir de ekstra gode.

  SukrinSirup er genial å kombinere med andre søtstoffer; den maskerer eventuelle bismaker, og booster søtsmaken. Den vil for eksempel dempe en eventuell kjøling i Sukrin.
  Næringsinnhold per 100 g

   Andre har også kjøpt

   Funksjonell mat sukrin gold 500g
   kr 74,00
   Funksjonell mat sukrin+ m/stevia 250g
   kr 71,00
   Funksjonell mat sukrin melis 400g
   kr 67,00
   Funksjonellmat sesam-mel 250g
   kr 39,00
   Funksjonell mat kokosmel fettredusert 400g øko
   kr 49,00
   Funksjonell makrin sjokolademousse 85g
   kr 29,00