Dr hauschka birch arnica energising body oil 75 ml

Dr hauschka birch arnica energising body oil 75 ml

Dr hauschka bjørk og arnika kroppsolje 75ml
Varenr.
4020829007741

DR HAUSCHKA

Lager
Under 10 på lager
Pris3
kr 215,00
Pris
kr 215,00
Allergen1:Nei
Allergen2:Nei
Allergen3:Nei
Allergen4:Ja
Næringsinformasjon:
Bruk: Masser kroppsoljen forsiktig inn i hud som fortsatt er fuktig, etter at du har dusjet eller badet. Den vann- og oljebaserte emulsjonen som oppstår, trekker lettere inn og bevarer hudens fuktighet.
Pr.
stk

Kvantumsrabatt

Loading...
Aktiverende kroppsolje for sport og trening.

Etter trening eller badstu vil en vitaliserende pleie være en nytelse for de fleste. Bjørk og Arnika kroppsolje tilfører huden friskhet med sin duft av mynte og sitron, og jojobaolje sørger for å bevare fuktigheten, noe som gjør huden myk og smidig. Sammensetningen av ekstrakter fra legende planter aktiverer hudens stoffskifte og stimulerer blodsirkulasjonen. Den varmer opp spente muskler, slitne og verkende ledd. Kroppsoljen inneholder bjørkeblader og arnika som styrker hudens funksjoner, og nærende borrerot og nesle med økologisk dyrket solsikkeolje som gjennom en spesiell prosess får modnes i en uke. I denne fasen varmes blandingen til 37 °C – menneskekroppens temperatur. Hver morgen og kveld blandes miksturen forsiktig sammen. På denne måten overføres kraften i legeplantene til oljen.

Dr Hauschka:
  • 100% naturlige og/eller økologiske NATRUE-sertifiserte hudpleieprodukter
  • fri for syntetiske dufter, fargestoffer og konserveringsmidler
  • fri for mineraloljer, silikoner og PEG
  • dermatologisk testet
  • ingen testing på dyr
  • råstoffene stammer, når det er mulig, fra økologiske eller biodynamiske jordbruk, og oppfyller kravene til rettferdig handel

  • Næringsinnhold per 100 g