FastTrack ned i vekt 60 kap

FastTrack ned i vekt 60 kap

FastTrack ned i vekt 60kap
Varenr.
7042760008738

FAST TRACK

Lager
Over 10 på lager
Pris3
kr 399,00
Pris
kr 399,00
Allergen1:Nei
Allergen2:Nei
Allergen3:Nei
Allergen4:Ja
Næringsinformasjon:
Anbefalt daglig dose: 2 kapsler daglig. 1 kapsel morgen og 1 kapsel ettermiddag.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Skal ikke brukes av barn og unge under 18 år.

Vi anbefaler et sammensatt kosthold med et inntak på ca. 1800 kalorier og en lett daglig gåtur som en del av en effektiv slankekur.
Pr.
stk

Kvantumsrabatt

Loading...
FastTrack slanker mage, hofter og lår.

FastTrack er dokumentert effektiv gjennom flere kliniske studier. En randomisert dobbelt-blind studie publisert i den svært anerkjente tidsskriftet Diabetes Obesity Metabolism 2018;1-9. viser følgende resultater sammenlignet med placebo:
 • 6X høyere vekttap enn placebo
 • 3X mer reduksjon av hofte-mål enn placebo
 • 3X mer reduksjon av midje-mål enn placebo

 • Slik virker FastTrack
  FastTrack inneholder et patentert synergistisk kompleks av 3 botaniske ekstrakter brukt i tradisjonell medisin gjennom århundrer. Sammen fungerer disse aktive ekstraktene ved å hemme dannelsen av nye modne fettceller i kroppen (adipogenese og lipogenese) og i tillegg minimere opphopningen av fett (lipolyse), i de eksisterende fettcellene. Dette fører til at færre modne fettceller dannes, og at de eksisterende fettcellene blir tynnere – noe som resulterer i en effektiv vektnedgang, på en naturlig måte! Ofte defineres områdene rundt mage og hofter som problemområder hvor det er vanskelig å bli kvitt de ekstra kiloene. FastTrack har dokumentert virkning på disse problemområdene fra 2 ulike kliniske vitenskapelige studier. Studiene viste at et inntak av FastTrack (Slendacor) bidro med å redusere midje- og hofte- mål på en mer effektiv måte enn kun ved hjelp av diett og trening.

  Vitenskapelig dokumentert effekt
  Det ligger et svært omfattende og grundig arbeid bak dette unike patenterte produktet. FastTrack (Slendacor) er basert på mer enn 5 års forskning. Forskerne startet med mer enn 200 botaniske virkestoffer som ble grundig testet og utprøvd. Tilslutt sto de igjen med 3 botaniske ekstrakter i en nøye avstemt sammensetning. Virkningsmekanismen av det patenterte urtekomplekset i FastTrack, Slendacor er dokumentert i 3 ulike vitenskapelige studier. Disse er publisert i anerkjente vitenskapelige tidsskrifter; Food and Nutrition Sciences (2011), Lipids in Health and Disease (2012) og Diabetes, Obesity and Metabolism (2018). Til sammen deltok 180 friskeovervektige menn og kvinner i de randomiserte dobbelblinde placebo kontrollerte kliniske studiene som ble utført i en periode på henholdsvis 8 og 16 uker. Du finner mer informasjon om studiene under Dokumentasjon.

  Resultater etter kun 14 dager
  Resultatene fra studiene viste en signifikant vektnedgang i studieperiodene og at man effektivt kan bli kvitt de ekstra kiloene, spesielt fra mage og hofter, ved et daglig inntak av kun 2 kapsler. Man kan forvente resultater allerede etter 14 dager på både kroppsvekt, livvidde og BMI! Deltagerne som brukte det botaniske ekstraktet Slendacor hadde en vektnedgang på gjennomsnittlig 5 kg i løpet av studietiden. Dersom man sammenliknet diett (1800-2000 kcal per dag) og trening (30 minutters gange 5 dager i uken) alene, så var kombinasjonen diett, trening og inntak av Slendacor 6 ganger mer effektiv på vektnedgang! Dette gjør FastTrack til ett av markedets mest effektive vektreduserende produkter, uten kjente bivirkninger!

  Aktive ingredienser
  For å finne de riktige urtene med et optimalt vektreduserende resultat, ble det gjennomført en stor screening-studie med over 200 ulike botaniske ekstrakter og ulike forhold. Disse ble grundig testet og utprøvd. Studien viste at ekstrakt fra gurkemeie (Curcuma longa), blad fra pepperrottre (Moringa oleifera) og blad fra karritre (Murraya koenigii) i et spesifikt blandingsforhold, gav det beste resultatet på vektnedgang. Den unike synergistiske kombinasjonen er patentert og i tillegg helt naturlig.

  Ingen kjente bivirkninger
  Blad fra pepperrottre, karritre og spesielt gurkemeie har vært en del av Østens mat og medisinkultur i århundrer, og det finnes ingen kjente bivirkninger ved et daglig inntak av disse urtene. Dette er også undersøkt i en toksikologisk vurdering.

  Hvem kan bruke FastTrack?
  Voksne kvinner og menn med overvekt eller personer som ønsker å bli kvitt de siste ekstra og vanskelige kiloene, spesielt rundt mage og lår.
  Næringsinnhold per 100 g

   Andre har også kjøpt

   Medicine garden ksm 66 120 kap
   Medicine garden ksm 66 120kap
   kr 259,00
   Bobs red mill sorghum flour 500 gr
   Bobs red mill sorghum mel 500g
   kr 99,00
   Castagno amaranth mel 1 kg økologisk fullkorn
   Castagno fullkorn amaranthmel 1kg økologisk
   kr 119,00
   New nordic apple cider 60 tab
   New nordic eplecider eddik 60tab
   kr 209,00
   Divine mørk sjokolade m/ingefær fyll 200 gr
   Divine mørk sjokolade m/ingefær geléfyll 200g fairtrade
   kr 119,00
   Kombucha lime & ingefær 0,33 l
   Voelkel kombucha m/lime & ingefær 0,33l
   kr 45,00