Noka chocolate milkshake-diet

Noka chocolate milkshake-diet

Noka sjokolade milkshake-diett 15 måltid
Varenr.
7031020232068

NOKA

Lager
Midlertidig utsolgt
Pris3
kr 295,00
Pris
kr 295,00
Allergen1:Nei
Allergen2:Nei
Allergen3:Nei
Allergen4:Nei
Næringsinformasjon:

Anbefalt bruk: Velg ditt eget tempo og hvor mange måltider du vil erstatte de enkelte dager. Erstatt 3-4 måltider med NOKA for å gå raskt ned i vekt. 2 forå gå moderat ned i vekt. Du kan kombinere NOKA med annen god, kalorilett mat. Erstatt ett-to måltider med NOKA i en periode etter at vektmålet er nådd. Uansett vil det være fornuftig å ta ett (evt. flere) NOKA-måltider også i tiden etter at du har kontroll med din nye vekt, for å få et godt daglig påfyll av de viktige næringsstoffene.

Husk å drikke rikelig med vann eller annen ikke-kaloriholdig væske. Helst 2-3 liter per dag!

NOKA er beregnet på friske personer, og bør ikke brukes som eneste mat av barn, ungdom, gravide, ammende, eller personer med spiseforstyrrelser. Bruker du NOKA som eneste mat sammenhengende i mer enn 3 uker, eller du har forstyrrelser i metabolismen, bør dette skje i samråd med lege.
Pr.
stk

Kvantumsrabatt

Loading...
NOKA Milkshake diett gir deg det overskuddet du trenger for å leve et aktivt liv mens du slanker deg. Med den helt riktige mengden og sammensetningen av alle de viktige næringsstoffene, forblir du både fysisk og psykisk opplagt! Samtidig er sammensetningen slik at dietten gir få kalorier, noe som får deg raskt ned i fettvekt.

På grunn av det komplette innholdet av alle viktige næringsstoff, blant annet de essensielle fettsyrene omega 3 og 6, vil du etter kort tid med NOKA merke at både hud, hår og negler styrkes.

Den helt spesielle konsistensen og fylden føler du deg mett etter et glass med NOKA Milkshake.

Enkelte kan finne drikken litt for fyldig til å begynne med, det kan da tilsettes litt mer væske (melk eller vann) i startfasen. Men, da fylden er viktig for metthetsfølelsen bør den ekstra væskemengden reduseres så fort du er fortrolig med konsistensen.
Næringsinnhold per 100 g

  Andre har også kjøpt

  Noka strawberry milkshake-diet
  Noka jordbær milkshake-diett 15 måltid
  kr 295,00
  Noka cappuccino milkshake-diet
  Noka cappuccino milkshake-diett 15 måltid
  kr 295,00
  Noka spagetti bolognese
  Noka spaghetti bolognese 7 måltid
  kr 219,00
  Noka chocolate caramel musli
  Noka sjokolade karamell musli 7 måltid
  kr 219,00
  Noka taco gryte
  Noka tacogryte 7 måltid
  kr 219,00
  Noka pasta carbonara
  Noka pasta carbonara 7 måltid
  kr 219,00