Noka chocolate caramel musli 7 måltider

Noka chocolate caramel musli 7 måltider

Noka sjokolade karamell musli 7 måltid
Varenr.
7031020582064

NOKA

Lager
Over 10 på lager
Pris3
kr 219,00
Pris
kr 219,00
Allergen1:Nei
Allergen2:Nei
Allergen3:Nei
Allergen4:Nei
Næringsinformasjon:

Velg ditt eget tempo og hvor mange måltider du vil erstatte de enkelte dager. Erstatt 3-4 måltider med NOKA for å gå raskt ned i vekt. 2 for å gå moderat ned i vekt. Du kan kombinere NOKA med annen god, kalorilett mat. Erstatt ett-to måltider med NOKA i en periode etter at vektmålet er nådd. Uansett vil det være fornuftig å ta ett (evt. flere) NOKA-måltider også i tiden etter at du har kontroll med din nye vekt, for å få et godt daglig påfyll av de viktige næringsstoffene.

Merknad: Husk å drikke rikelig med vann eller annen ikke-kaloriholdig væske, helst 2-3 liter per dag, min. 1,5 liter.

NOKA er beregnet på friske personer, og bør ikke brukes som eneste mat av barn, ungdom, gravide, ammende, eller personer med spiseforstyrrelser. Bruker du NOKA som eneste mat sammenhengende i mer enn 3 uker, eller du har forstyrrelser i metabolismen, bør dette skje i samråd med lege.
Pr.
stk

Kvantumsrabatt

Loading...
NOKA gir deg en rask vektreduksjon, hvor du etterpå enkelt kan bevare din nye idealvekt. NOKAs NYE Müsli er et helt nytt konsept for ferdige dietter, og er unikt i sitt slag. De smaker utrolig godt, er mettende og gir kun i overkant av 200 kcal, som får deg raskt ned i fettvekt. Bedre blir det ikke!

Bruk NOKA når du vil:
 • Gå raskt og helsemessig trygt ned i vekt
 • Sikre deg et balansert og riktig sammensatt måltid
 • Kunne spise annen mat ved lyst og behov uten å ødelegge kuren
 • Fortsatt vil være fysisk og psykisk opplagt
 • Trene så mye du ønsker i diett-perioden

 • Du får også alle viktige og essensielle vitaminer, mineraler, sporstoff, og fettsyrer (Omega 3 og 6). Alt dette, – og likevel gir det enkelte måltidet deg kun i overkant av 200 kcal., bedre kan du og din helse ikke ha det under en slankekur!

  Om NOKA-dietten
  NOKA-dietten er av typen LCD (Low calorie diet), altså en fullt ut balansert og fullverdige sammensatt diett – bedre blir det ikke! Du får alt du trenger av proteiner, fettsyrer, vitaminer, mineraler og fiber, dessuten får du de karbohydratene din fysiske og psykiske helse er så avhengig av! Ingen som driver aktivt med idrett, skal opp til eksamener etc ville finne på å unngå karbohydrater, hvordan kan vi da tro at vi klarer oss uten dem i vår travle og utfordrende hverdag!

  NOKA-diettens gode innhold av fiber fyller godt opp i magesekken, noe som gir en god metthetsfølelse. Dessuten tillater NOKA-dietten enkelte kulinariske utskeielser i godt lag, og en kombinasjon av diett og vanlig mat i løpet av dagen eller uken!
  Næringsinnhold per 100 g

   Andre har også kjøpt

   Noka spagetti bolognese 7 måltider
   Noka spaghetti bolognese 7 måltid
   kr 219,00
   Cavalier 201 stevia milk chocolate 40 gr
   Cavalier stevia milk chocolate 40g
   kr 39,00
   Noka grønnsaksgryte 7 måltider
   Noka grønnsaksgryte 7 måltid
   kr 219,00
   Noka cappuccino milkshake-diet 15 poser
   Noka cappuccino milkshake-diett 15 måltid
   kr 259,00
   Noka taco gryte 7 måltider
   Noka tacogryte 7 måltid
   kr 219,00
   Noka choco crisp bar 55 g
   Noka choco crisp bar 55g
   kr 29,00