Noka caramel milkshake-diet

Noka caramel milkshake-diet

Noka karamell milkshake-diett 15 måltid
Varenr.
7031020135062

NOKA

Lager
Midlertidig utsolgt
Pris3
kr 295,00
Pris
kr 295,00
Allergen1:Nei
Allergen2:Nei
Allergen3:Nei
Allergen4:Nei
Næringsinformasjon:

Anbefalt bruk: Velg ditt eget tempo og hvor mange måltider du vil erstatte de enkelte dager. Du kan kombinere NOKA med annen god, kalorilett mat.

Erstatt 3-4 måltider med NOKA for å gå raskt ned i vekt. 2 for å gå moderat ned i vekt. Du kan kombinere NOKA med annen god, kalorilett mat. Erstatt ett-to måltider med NOKA i en periode etter at vektmålet er nådd. Uansett vil det være fornuftig å ta ett (evt. flere) NOKA-måltider også i tiden etter at du har kontroll med din nye vekt, for å få et godt daglig påfyll av de viktige næringsstoffene.

Merknad: Husk å drikke rikelig med vann eller annen ikke-kaloriholdig væske, helst 2-3 liter per dag, min. 1,5 liter. NOKA er beregnet på friske personer, og bør ikke brukes som eneste mat av barn, ungdom, gravide, ammende, eller personer med spiseforstyrrelser. Bruker du NOKA som eneste mat sammenhengende i mer enn 3 uker, eller du har forstyrrelser i metabolismen, bør dette skje i samråd med lege.
Pr.
stk

Kvantumsrabatt

Loading...
NOKA Milkshake diett gir deg det overskuddet du trenger for å leve et aktivt liv mens du slanker deg. Med den helt riktige mengden og sammensetningen av alle de viktige næringsstoffene, forblir du både fysisk og psykisk opplagt! Samtidig er sammensetningen slik at dietten gir få kalorier, noe som får deg raskt ned i fettvekt.

På grunn av det komplette innholdet av alle viktige næringsstoff, blant annet de essensielle fettsyrene omega 3 og 6, vil du etter kort tid med NOKA merke at både hud, hår og negler styrkes.

Den helt spesielle konsistensen og fylden føler du deg mett etter et glass med NOKA Milkshake.

Enkelte kan finne drikken litt for fyldig til å begynne med, det kan da tilsettes litt mer væske (melk eller vann) i startfasen. Men, da fylden er viktig for metthetsfølelsen bør den ekstra væskemengden reduseres så fort du er fortrolig med konsistensen.
Næringsinnhold per 100 g

  Andre har også kjøpt

  Noka strawberry milkshake-diet
  Noka jordbær milkshake-diett 15 måltid
  kr 295,00
  Dr. organic coconut lip serum 10 ml
  Dr. organic kaldpresset kokosolje leppeserum 10ml
  kr 109,00
  Dr. organic virgin olive oil foot & heel cream 125 ml
  Dr. organic kaldpresset olivenolje fotkrem 125 ml
  kr 139,00
  Sula karamelldrops 2x44g
  kr 23,00
  Sula latte macchiato drops 2x44g
  kr 23,00
  New nordic seaweed diet 90 tab
  New nordic seaweed diet vektkontroll 90tab
  kr 329,00