Natures answer dong quai 30 ml

Natures answer dong quai 30 ml

Natures answer flytende dong quai 30ml
Varenr.
083000006104

NATURES ANSWER

Lager
Over 10 på lager
Pris3
kr 239,00
Pris
kr 239,00
Allergen1:Ja
Allergen2:Nei
Allergen3:Nei
Allergen4:Nei
Næringsinformasjon:
Anbefalt bruk: Ta 1-2 ml (28-56 dråper) tre ganger daglig utblandet i vann. Rist godt før bruk.

Innhold pr. døgndose (56 dråper)
Dong Quai ekstrakt 515 mg

Dette produktet er et kosttilskudd og skal ikke erstatte et variert kosthold.
Daglig inntak bør ikke overskride anbefalt dosering. Oppbevares utilgjengelig for barn.
Pr.
stk

Kvantumsrabatt

Loading...
 • Støtter kvinnelig hormonbalanse
 • 1000 mg konsentrert urteekstrakt per ml!
 • Glutenfri

 • Dong Quai Root (Angelica sinensis) er en art av Angelica-plante og er en fetter til fennikel, selleri, gulrøtter og Queen -Anne's Lace, alle medlemmer av familien Umbelliferae kjent for sine paraplyformede, blomstrende topper. Dong Quai kalles ved flere andre navn i urtelitteratur: Dong guai, Dang Gui, Tang Kuei, Tang Kwai eller Tang Kwei. Den delen av planten som brukes er roten.

  Dong Quai kan finnes som en skivet rot som er gul på utsiden og hvit på innsiden. Rotstykker tilsettes regelmessig til supper og gryteretter. En spesiell te, kalt “Four Things Soup”, inneholder Dong Quai, pion, rehmannia og ligusticum. Disse ingrediensene surres sammen i 10-20 minutter. To til tre kopper per dag kan tas. Dong Quai smaker som sterk selleri, så det brukes ofte i matlaging.

  Dong Quai betyr ‘ordentlig orden’, og er dronningen av alle kvinnelige urter.Dong Quai regnes som en varmende urt i det tradisjonelle kinesiske systemet og anses som i stand til å ‘harmonisere’ sirkulasjonen.

  Dong Quai har blitt brukt i Kina i tusenvis av år for å støtte kvinnelig hormonbalanse, og har også blitt anerkjent i Amerika som et nyttig tilskudd i velværehåndtering. Når du ser en Dong quai-plante kan du ikke la være å bli imponert over dens utseende av styrke og kraft. Den er veldig høy med store blader. Roten, som er den delen som brukes til å lage det botaniske ekstraktet, har en søt, woody karakteristisk aroma på grunn av det høye innholdet av kjemiske bestanddeler, inkludert dihyrofuranocoumarins og Ligustilide, som finnes i planten. Det har vært en mengde vitenskapelig forskning utført på ekstraktene av Angelica som har støttet de gamle, folkloriske bruksområdene. Disse har dokumentert Dong Quais farmakologiske effekter. Plantenes styrke og vitalitet reflekterer urteloven i ‘undervisningslæren’, som sier at planter reflekterer gjennom sin form, størrelse, farge og andre fysiske funksjoner, hvordan de kan være nyttige. Dong Quai har toniske egenskaper som støtter vitalitet. Dong Quai inneholder naturlig forekommende forbindelser, som vitamin A og E, folsyre og vitamin B12 og essensielle oljer.
  Næringsinnhold per 100 g

   Andre har også kjøpt

   Superfruit inca gold 160 gr
   Superfruit incabær 160g
   kr 149,00
   Ecover ullvaskemiddel 750 ml
   Ecover ullvaskemiddel m/ duft av vannlilje og honningdugg 750ml
   kr 89,00
   Urtekram vaniljepulver 10 gr
   Urtekram vaniljepulver 10g økologisk
   kr 135,00
   Biogan blomsterhonning 500 gr
   Biogan blomsterhonning 500g økologisk
   kr 189,00
   Bio king frysetørkede bjørnebær 50 gr
   Bio king frysetørkede bjørnebær 50g
   kr 104,00
   Biogan teffmel 500 gr
   Biogan teffmel 500g
   kr 129,00