Ginseng forte 30 kap

Ginseng forte 30 kap

Ginseng forte 30kap
Varenr.
7043140000014

GINSENG FORTE

Lager
Over 10 på lager
Pris3
kr 225,00
Pris
kr 225,00
Allergen1:Nei
Allergen2:Nei
Allergen3:Nei
Allergen4:Nei
Næringsinformasjon:

Innhold pr. døgndose (1 kapsel)
Ginsengekstrakt fra rot (panax ginseng C.A. Meyer) 400mg
- minimum 30mg ginsenosider fra rot
B6 vitamin 1,4mg

Anbfealt bruk: 1 kapsel daglig, helst i forbindelse med frokost (kan gi søvnproblemer hvis den tas om kvelden). Svelges hel sammen med litt vann.

Pr.
stk

Kvantumsrabatt

Loading...
Få overskudd i hverdagen med den originale Ginseng Forte. Ginseng, Panax ginseng, er en av de viktigste medisinplantene i tradisjonell kinesisk legekunst og har vært brukt i 5000 år.

De gamle kineserne omtalte ginseng som en kilde til helse, styrke og lykke. Ginseng brukes ikke til å helbrede spesielle sykdommer men for å styrke eller gjenopprette normal helse og vitalitet. Ginseng Forte er et kosttilskudd med rød ginseng. Det er kun ginsenosider fra roten som benyttes i Ginseng Forte.

Hvordan virker egentlig ginseng?
De aktive stoffene i ginseng kalles ginsenosider. Det er påvist hele 28 ulike ginsenosider som virker på forskjellige måter. Ginseng kan brukes i mange sammenhenger som mot stress, påvirkning av blodsirkulasjonen, bloddannelsen og immunsystemet. Fysiske tester har vist at inntak av ginseng kan øke oksygenopptaket, lungekapasiteten og blodtilførselen til hodet. Flere andre studier har vist at ginseng øker utholdenheten hos toppidrettsutøvere. Det er også påvist positiv virkning av ginseng på flere viktige hormonsystemer f.eks på omsetningen av hormonet som styrer utskillelsen av adrenalin og signalsubstanser i hjernen.

Ginseng Forte øker prestasjonsevnen, bedrer konsentrasjonen, motvirker stress og trøtthet

Hver kapsel inneholder hele 30 mg av ginsengens mest kjente virkestoffer ginsenosider. Dette er opptil seks ganger mer enn andre ginsengprodukter.

Mange brukere rapporterer også om økt seksuell lyst og evne. Dyrking av ginseng til medisinsk bruk stiller også store krav til dyrkingsmetoder og jordsmonn. Kun kvalifiserte ginsengbønder får levere råstoff til de anerkjente ginsengleverandørene i Asia.

Ginseng Forte inneholder kvalitetskontrollert standardisert Panax Ginseng fra Kina, ett effektivt og trygt ginsengprodukt. Original ginseng, Panax ginseng, har vært brukt i tradisjonell kinesisk medisin i mer enn 4000 år og ble tidlig omtalt som en kilde til helse, styrke og lykke.
Næringsinnhold per 100 g

  Andre har også kjøpt

  Urtekram havregryn glutenfri 700 gr
  Urtekram havregryn 700g økologisk
  kr 78,00
  Shift SuperSleep 30 tab
  Shift super sleep 30tab
  kr 329,00
  Solaray mega b stress 180 kap
  Solaray balansert mega b-stress 180kap
  kr 249,00
  Solaray gph super rosenrot 60 kap
  Solaray gph super rosenrot
  kr 359,00
  Suma organic cashew nuts 1 kg
  Suma cashewnøtter 1kg økologisk
  kr 449,00
  Økosjokolade ceylon kanel 30 g øko
  Økosjokolade ceylon kanel 30g øko
  kr 54,00