Nordic Naturals arctic cod liver oil 90 kap

Nordic Naturals arctic cod liver oil 90 kap

Nordic naturals 750mg artisk tran (sitronsmak) 90kap
Varenr.
768990601293

NORDIC NATURALS

Lager
Over 10 på lager
Pris3
kr 449,00
Pris
kr 359,00
Før
kr 449,00
Allergen1:Ja
Allergen2:Nei
Allergen3:Nei
Allergen4:Nei
Næringsinformasjon:

Anbefalt dose: 3 kapsler daglig med mat.

Serveringer pr. boks: 30

Innhold pr. porsjon % RI*
Kalorier 146 kj/35 kcal
Fett 3 g 4%
Mettet fett 0,5 g 3%
Kolesterol 15 mg 5%
Vitamin A 30 mcg RAE 3%
Omega-3 750 mg +
EPA (Eicosapentaensyre) 240 mg +
DHA (Docosahexaensyre) 360 mg +
Andre Omega-3 150 mg +

* Daglig referanseinntak (RI) basert på et daglig inntak av 2000 kalorier.
+ Daglig referanseinntak (RI) er ikke etablert.
Inneholder mindre enn 2% av dagligreferanseinntak av vitamin D.

Advarsel: Ta kontakt med en lege før bruk hvis du er allergisk mot jod, eller bruker blodfortynnende legemidler.

Kosttilskudd skal ikke erstatte et variert kosthold. Daglig inntak bør ikke overskride anbefalt dosering. Oppbevares utilgjengelig for barn.
Pr.
stk

Kvantumsrabatt

Loading...
Molekylært destillert Arktisk tran med 750 mg Omega-3 per døgndose. Bidrar til normal hjernefunksjon, syn og hjertes normale funksjon.

Nordic Naturals Arctic Cod Liver Oil er alltid avledet fra 100% Arktisk torsk - ingen andre fiskeoljer eller syntetiske tilsetningsstoffer har blitt brukt. I motsetning til fermenterte oljer er våre fiskeoljeprodukter produsert for å eliminere frie fettsyrer og forhindre harskning.

Arktisk tran bidrar til normal hjernefunksjon, normalt syn og hjertes normale funksjon.

 • Villfanget.
 • Ren.
 • Ingen ettersmak.
 • Kun bærekraftige fangstmetoder.
 • Naturlig sitronsmak.
 • 750 mg omega-3 per døgndose.

 • Hver eneste produksjon av Nordic Naturals fiskeoljer er testet av uavhengig tredjeparti for miljøgifter, inkludert tungmetaller. Alle fiskeoljer er i triglyseridform og overgår de strengeste internasjonale standarder for renhet og ferskhet. Vi tilbyr analåysesertvikat for alle våre produkter.

  Inneholder ikke gluten, melk, kunstige fargestoffer og smak.

  Nordic Naturals fiskeoljer:
  Nordic Naturals 'produkter er molekylært destillert ved bruk av den nyeste destillasjonsteknologien som gir null transfett. Denne prosessen garanterer fjerning av tungmetaller (bly, kvikksølv, osv.) PCB og dioksiner. Eksempelvis er det forventet at Nordic Naturals 'dioksinnivå er den laveste i verden. Lav varme og ultra kort oppholdstid brukes under destillasjonsprosessen for å sikre at oljen ikke blir skadet. En enzymprosess brukes for å sikre en produkt som ikke har en ettersmak (ingen ubehagelig oppstøt) som gjør at produktene er godt likt av samt store og små.

  Størstedelen av konsentrert fiskeolje på markedet i dag er i etylestermolekylformen - et syntetisk fett med kun ca. 30 års historie i det menneskelige kostholdet - mens alle Nordic Naturals-formlene produsert i ekte triglyseridform for å sikre optimal absorpsjon og resultater. Forskning viser at absorpsjonsfordelen av triglyseridformen er opptil 70% mer enn etylestere.

  Hvem er Nordic Naturals?
  Nordic Naturals er USAs bransjeleder innen fiskeoljer og kosttilskudd, og stiller krav til kvalitet innen renhet, friskhet, smak og bærekraft. Selskapet er opptatt av innovasjon som er grunnlaget for vitenskapelig forskning og deltakelse i kliniske studier av ledende eksperter over hele verden.

  Alle Nordic Naturals fiskeprodukter er produsert i Norge, og de holder de høyeste produksjonsstandarder som garanterer eksepsjonell produktrenhet og friskhetsnivå. Oppnådd kvalitetsnivå overstiger norske medisinske standarder, europeiske farmakopéstandarder og råd for ansvarlige ernæringskrav. De følger også GMP-standarden (Good Manufacturing Practices), og bruker et proprietært nitrogenmiljø for å oppnå bransjeledende friske nivåer.  Næringsinnhold per 100 g

   Andre har også kjøpt

   Bioform kelp 90kap
   kr 127,00
   Vitality line vitamin D3 120kap
   kr 135,00
   Maca full spektrum 180g
   kr 159,00
   Supernature pulver av chlorella 150g
   kr 188,00
   Oyemam uparfymert sheasmør 60ml
   kr 124,00
   Nordic naturals flytende dha til barn (jordbærsmak) 119ml
   kr 223,00