Tips & triks

Julegavetips til henne 2021

Snart er julen her, og det lønner seg å være tidlig ute med julegavehandelen. Her får du tipsene til de beste julegavene du kan gi til mor, søster og venninne.

Tøfler og votter av merinoull

Ull Norge tilbyr votter og tøfler laget av ull fra merinosauen. Denne er spesielt fin og myk, og som er verdsatt for å være behagelig mot huden. Merinoullen føles lett, er skånsom mot huden, puster svært godt og fjerner fuktigheten fra kroppen. I tillegg er den spesielt godt egnet for ullproduksjon. 

Nydelige te-kolleksjoner

Kjenner du noen som elsker å slappe av med en god kopp te? Vi har flere nydelige te-kolleksjoner som er perfekt til julegave til en te-elsker.

Fashy – varmeflasker

Fashy varmeflasker holder deg varm på kalde dager. Varmeflaskene kan brukes til oppvarming av seng eller varmebehandling av stive og vonde muskler. Visste du at Fashy støtter World Vision? Hver varmeflaske Flashy selger støtter Wold Visions fokus på å hjelpe de mest sårbare barna med å overkomme fattigdom.

Dr. Organic – en prisvinnende hudpleieserie!

I vinteren er det perfekt tid til ta litt ekstra vare på seg selv og huden. Hva med å skjemme bort mor, søster eller en venn med skjønnhetsprodukter fra Dr. Organic? Vi har et stort utvalg av velduftende kroppssåpe og mye mer. Her er våre favoritter:

Stojo – sammenleggbare produkter

Stojo produkter er gode og nyttig gavetips. Den passer perfekt til de som er ofte on-the-go og ønsker å fylle den med både varm og kald drikke. De er laget av BPA-fri, resirkulerbar plast og silikon, og foldes enkelt sammen til en liten, vanntett pakke. De sørger for mindre avfall, og gjenbrukskopper kan også gi rabatt på kaffebarer.

C Soaps – naturlig duftlys

Å gi bort et naturlig duftlys i julegave blir aldri feil, og de kommer i mange forskjellige dufter. Et duftlys vil ikke bare gi en god lukt i rommet, de vil også kunne ha en virkning på humør og stemning.

Kos deg litt ekstra

Gi en sjokolade som julegave vil alltid bli husket. I nettbutikken vår kan du se hele vårt utvalg av deilige og smakfulle sjokolader. Vi har en sjokolade for en hver anledning! 

En nydelig kopp te!

Vi har et sortiment som passer enhver person som verdsetter en god og varm kopp med te. Kjente klassikere og nye, spennende varianter!