Tips & triks

Julegavetips til han

Julegavetips til han

Har du startet på årets julegaveinnkjøp? Det er ikke alltid like lett å komme på idéer, spesielt til de som kanskje ikke ønsker seg noe spesielt. Er du litt stuck for idéer håper vi at vi kan komme med noen nyttige julegavetips!

Her har vi samlet noen julegaveidéer som er perfekt til far, bror, kjæresten og/eller en god venn.

Leiter du etter julegaver til henne kan du klikke deg inn her!

Bestselgende sokker fra bambusa

Sokker må være klassikeren over alle klassikere, og selv om det kanskje høres kjedelig ut, er det praktisk og fint å få. Hva med å prøve et nytt par med bambusviskose sokker som er godt for miljøet? De er komfortabel, all-round sokker som er svært luftig. Med innstøpt silikonpute i hæl, sitter sokken som den skal uten å skli ned.

Til treningsglade

Har du en pappa, bror eller venn som er glad i å holde seg aktiv? Vi har et stort utvalg av smakfulle proteinbarer samt treningsprodukter som er perfekt til en aktiv livsstil.

Naturlig hud- & hårpleie

I vinteren er det perfekt tid til ta litt ekstra vare på seg selv og huden. Hva med å skjemme bort far, bror eller en venn med naturlig kroppspleieprodukter? Her har vi plukket ut noen av våre favoritter fra Giovanni – en serie med naturlige hårpleieprodukter som ikke er testet på dyr!

Til sjokolade-elskere

Kjenner du en som er glad i sjokolade? Vi har masse deilig sjokolade å velge mellom – hvit, mørk og melkesjokolade. Her er noen av våre favoritter!

Du finner flere julegaveidéer her: