Betingelser for kjøp

Priser/Betaling

Alle priser er oppgitt i NOK og er inklusiv MVA.

Uni Nettbutikk tilbyr sikker betaling med Klarna Checkout.


Levering

Bestilte varer sendes med Posten. 

Pakken blir i regelen postlagt 2 virkedager etter at vi har mottatt betalingen - så sant vi har varene på lager. Pakken vil være fremme hos mottakeren innen 2-6 virkedager etter at betalingen er registrert, avhengig av hvor i landet du bor.

 

Kjølevarer

Vi anbefaler at du bestiller en kjøleboks sammen med produktene for at kjølevarene skal holde seg lengst mulig kjølig under transport. Kjølevarene vil da holde seg kjølig i opptil 48 timer. Du har selv ansvar for å hente varene på ditt lokale postkontor innen få dager når du bestiller ferskvarer. 


Vi garanterer for 14 dager holdbarhet på kjølevarer/ferskvarer fra vi sender varene. Angreretten gjelder ikke for kjølevarer/ferskvarer da matvarene ofte har kort holdbarhetstid. 


Angrerett/Reklamasjon

Hvis du ikke er fornøyd har du ubetinget angrerett innen 14 dager (ifølge kjøpsloven).

Hvis du angrer kjøpet betaler du selv returfrakten. 
Angrerettskjemaet finner du her.

 

Uavhentet pakker

Ved uavhentet pakke på utleveringssted vil du bli fakturert 300 kr som dekker frakt/returfrakt i tillegg til omkostninger.  Vær obs på at hvis pakken inneholder ferskvarer eller ødelagte varer kan du bli fakturert for disse. 

 

Feillevering

Ved feillevering eller feil på varen, erstatter vi returfrakten og sender ny vare uten ekstra omkostninger. NB! Intim produkter kan ikke byttes/returneres.


Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil og prisendringer.