Betingelser for kjøp

Ved bestilling inngås en kjøpsavtale først når Kinsarvik Fruktutsalg AS har bekreftet bestillingen med en ordrebekreftelse på e-post. Ordrebekreftelsen genereres automatisk av databasen vår uten noen manuell kontroll. Ved eventuelle feil i f.eks. oppgitt pris, og leveringstid forbeholder vi oss retten til å korrigere dette senere. Vi tar også forbehold om at lagerstatus kan avvike fra hva som er oppgitt på våre nettsider. Ved bestilling og kjøp av produkter har du samtidig akseptert og godkjent gjeldende betingelser og vilkår.

 

1. Registrering

For å gjennomføre et kjøp på kinsarvik.no må du registrere deg som kunde. Kundekontoen oppretter du underveis når du foretar ditt første kjøp eller her. Registreringen krever at du har en gyldig e-postadresse. Vi leverer til hele Norge, men ikke utenfor landets grenser.

Please note we do not ship to addresses outside of Norway.

 

2. Dine opplysninger

Du må være fylt 18 år for å foreta kort- og kredittkjøp på kinsarvik.no. Avtaler med mindreårige kan ikke inngås uten foresattes godkjenning, og en bindende kjøpsavtale kan kun inngås med personer over 15 år. Du står selv ansvarlig for at dine adresseopplysninger er korrekte og oppdaterte. Alle personopplysninger behandles i henhold til personvernloven. Kinsarvik Fruktutsalt AS er ansvarlig for behandlingen av de personopplysninger som du som kunde gir til oss. Personopplysninger kan brukes av Kinsarvik for å administrere, opprettholde og utvikle kundeforholdet samt for å markedsføre øvrige produkter fra Kinsarvik Fruktutsalg AS.

 

3. Priser

Alle priser oppgis i NOK inkludert merverdiavgift (moms), med mindre noe annet er oppgitt. Vi reserverer oss mot trykkfeil, og forbeholder oss retten til å korrigere priser og feilaktig informasjon. Avgift for frakt kan legges til, og det samme gjelder for eventuelle avgifter for ulike betalingsmåter. Ingen øvrige skatter eller avgifter legges til.
Fraktkostnaden vil vises i kassen, slik at du har full oversikt over alle kostnadene før du gjennomfører handelen.

Uni Nettbutikk tilbyr sikker betaling med Klarna Checkout.

 

4. Levering

Bestilte varer sendes med Posten. Handler du over kr 999,- får du gratis frakt! 

Avhenging av hvor du bor kan du velge mellom flere leveringsmåter:

  • Klimanøytral servicepakke - kr 89,-
  • På døren dag / på døren kveld - kr 139,-

Obs: velger du Klimanøytral servicepakke med postoppkrav kommer en ektra kostnadd på kr 55,-. Med denne leveringsmåten betaler du når du henter pakken på postkontoret.

Kampanjeperioder: Under høysesong/kampanjeperioder kan leveringstiden bli noe lengre pga. stor ordreinngang. Når ordren din er sendt fra oss mottar du sporingsinformasjon på mail.

 

5. Leveringstid

Normal leveringstid er 3-4 virkedager. Enkelte strekninger 4 - 5 virkedager. Egne leveringstider vil gjelde før høytider og helligdager.

Levering av Vitamix produkter

Når du handler Vitamix produkter vær obs på at det blir sendt seperat til resten av varene. Normal leveringstid på Vitamix produkter er 1 - 4 dager og de blir sendt til ditt nærmeste postkontor. Spørsmål? Send oss gjerne en mail på: kundeservice@kinsarvik.no 

 

Uavhentede pakker fra postkontoret

Ved uavhentet pakke på utleveringssted vil du bli fakturert kr 300,- som dekker frakt/returfrakt i tillegg til omkostninger.  Vær obs på at hvis pakken inneholder ferskvarer eller ødelagte varer kan du bli fakturert for disse i tilegg. 

 

6. Betaling

Du kan betale med kort hos oss (velg: Klarna) eller velge å betale når du henter pakken på postkontoret (velg: postoppkrav). Det er 100% sikkert å handle på nettsiden vår og du som kunde er helt trygg. 

Klarna: Hos Klarna Checkout kan du enten betale med kredittkort (VISA og Mastercard) eller ved faktura. 

Postoppkrav: Når du bestiller oppkrav kommer et oppkravsgebyr på 49,- i tillegg. Pakken vil bli levert på ditt nærmeste postkontor og du betaler for pakken når du henter den. Du vil motta en hentelapp per post eller varsling på sms og epost når pakken er klar for henting.

 

7. Garanti

Garanti gis i følge forbrukerkjøpsloven.

 

8. Angrerett og reklamasjoner

Ved kjøp av varer på Kinsarvik.no forholder vi oss til angreretten i forbrukerkjøpsloven, som gir deg rett på å heve kjøpet innen 14 dager. 

Hvis du angrer kjøpet betaler du selv returfrakten. 
Angrerettskjemaet finner du her.

Returvarer

Legg merke til at mange produkter vi selger er klassifisert som mat og dermed ikke omfattes av angreretten (for eksempel vitaminer og kosttilskudd, m.m.). Det er også ikke angrerett på hygieneprodukter. Vi anbefaler at du tar kontakt med kundeservice (kunderservice@kinsarvik.no) for å få godkjent returen før du sender produktene.

Produktene som returneres skal sendes tilbake til oss innen rimelig tid. Produktene skal være uåpnet og ikke brukt. Om varene er skadet/ødelagt kan det være at du ikke får tilbake hele beløpet.

Kjølevarer

Vi garanterer for 14 dager holdbarhet på kjølevarer/ferskvarer fra vi sender varene. Angreretten gjelder ikke for kjølevarer/ferskvarer da matvarene ofte har kort holdbarhetstid. 

Vitamix produkter

Alle reklamasjoner og servicesaker på Vitamix produkter blir behandlet direkte av Lindenbaum Agenturer i Norge. Vennligst gå til følgene nettside og fyll in formen og alle opplysninger. Her kan du også laste opp bilder, om ønskelig.

Klikk her for å fylle ut skjemaet.

 

9. Kjølevarer

Vi anbefaler at du bestiller en kjøleboks sammen med kjølevarer for at produktene skal holde seg lengst mulig kjølig under transport. Kjølevarene vil da holde seg kjølig i opptil 48 timer. Du har selv ansvar for å hente varene på ditt lokale postkontor innen få dager når du bestiller ferskvarer.

 

10. Bestilling av Vitamix-produkter

Vitamix-produkter blir sendt separat fra resten av varene som leveres av oss. Normal leveringstid på Vitamix produkter er 1 - 4 dager og de blir sendt til ditt nærmeste postkontor. 

Levering

Selv om du velger "på døren" som leveringsmåte blir Vitamix-varer ALLTID sendt til nærmeste utleveringssted. Du blir varslet på telefonnummer du oppgir i utsjekk når pakken er klar til henting.

Betaling

Vi sender kun Vitamix-produkter når du betaler via Klarna. Om du velger Postoppkrav så tar vi kontakt og ber deg om å legge bestillingen inn på nytt med Klarna som betalingsmåte.

Reklamasjoner og servicesaker

Alle reklamasjoner og servicesaker på Vitamix produkter blir behandlet direkte av Lindenbaum Agenturer i Norge. Vennligst gå til følgene nettside og fyll in formen og alle opplysninger. Her kan du også laste opp bilder, om ønskelig.

Klikk her for å fylle ut skjemaet.

 

11. Informasjon og informasjonskapsler

Kinsarvik.no benytter informasjonskapsler (cookies). Les om dette her.

 

12. Copyright

Innhold på kinsarvik.no er Kinsarvik Fruktutsalg AS sin eiendom. Dette innhold er beskyttet etter opphavsrett, markedsførings- og varemerkelovgivning. Dette innebærer at varemerker, firmanavn, produktnavn, informasjon om produkter, herunder beskrivelse av produktene, bilder/grafikk, design og layout og annet innhold på sidene ikke kan lastes ned, kopieres eller benyttes på annen måte uten at dette er tillatt etter lovgivning eller etter samtykke fra Kinsarvik Fruktutsalg AS.